INCDFP INFP
  Ştiri INCDFP

Ştire din data de 21 Martie 2022
CNCES 2022 – susține educația STEM

Au început înscrierile la CNCES 2022 Suceava, 28-30 aprilie

Cea de-a IV- a ediție a Conferinței Naționale a Comunității „Educație pentru Știință” - CNCES 2022 va avea loc anul acesta în format fizic, după o pauză de trei ani, în perioada 28-30 aprilie, la Suceava. Conferința se dedică prezentării de bune practici în domeniul educației pentru știință, susține dezvoltarea profesională a cadrelor didactice și orientarea profesională pentru studenți și elevi și promovează cercetarea în domeniul educației STEM.

Timp de 3 zile, conferința va găzdui un număr de aproximativ 150 de cadre didactice din învățământul preuniversitar care predau discipline STEM (matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, informatică, tehnologii), profesori consilieri, studenți care se pregătesc pentru o carieră didactică, cercetători în educație, membri ai unor organizații ce desfășoară programe educaționale și decidenți în domeniul politicilor educaționale, etc.

La această ediție CNCES 2022 propune participanților:

  • prezentări invitate
  • ateliere - metode și instrumente inovative de predare 
  • mese rotunde
  • prezentări de bune practici din partea profesorilor
  • dezbateri privind parteneriatul școală - societate pe care studiile recente ale UNESCO și OECD le proiectează.

Organizatorii oferă un număr limitat de burse parțiale sau integrale acordat în condițiile participării la cel puțin două zile ale conferinței, ce constau în sprijin financiar pentru taxa conferinței, cheltuieli de cazare și masă. 

Evenimentul este organizat printr-un parteneriat între Universitatea din Bucuresti (UB), Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava (USV), Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca UBB), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară - Horia Hulubei (INFIN-HH).

Cei care doresc să participle la conferință se pot înregistra până pe data de 3 aprilie 2022.

Detalii pe site-ul conferinței https://cnces.educatiepentrustiinta.ro/ro/inscriere

https://cnces.educatiepentrustiinta.ro

https://fb.me/e/1GSGSjhax

INFP


Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului

  • INCDFP
  • EPOS-RO