INCDFP INFP
  Contact

Adresă:
Str. Călugareni, nr. 12 Măgurele, Ilfov România,
Cod poştal 077125

Telefon:
+40.214.050.664 /Comandament
+40.214.050.670 /Secretariat

Fax:
+40.214.050.665
+40.214.050.673

http://www.infp.ro

Feedback

Pentru contact, va rugăm să ne trimiteţi un e-mail, la adresa , cu solicitarea dvs. şi urmatoarele date: nume, adresă, telefon. Informaţiile dumneavoastră nu vor fi stocate şi vor fi imediat trimise către persoana împuternicită să raspundă. Prin trimiterea mesajului acceptaţi prelucrarea datelor dvs. personale in acest sens.

Începând cu data de 15.04.2020, toate solicitările adresate Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului privind furnizarea de informații referitoare la intensitatea și/sau magnitudinea evenimentelor seismice produse pe teritoriul României sub forma unei adrese oficiale, vor fi supuse taxelor, după cum urmează:

Nr. crt. Tipul solicitării Unitatea de măsură Preț/unitate de măsură
1. Solicitări referitoare la intensitatea și/sau magnitudinea pentru evenimente seismice Eveniment*/localitate 20 LEI
2. Rapoarte speciale (ex: tectonică, etc), analize complexe Nr. ore necesare pentru analiza datelor si realizarea raportului 120 LEI/oră
*prin eveniment se înțelege un cutremur de pământ (dezastru natural)

Informațiile pe care le furnizăm sunt cele înregistrate de stații seismice amplasate în locaţiile indicate pe hartă (aici) și în tabel (aici).

Pentru a răspunde solicitării dumneavoastră, se completează cererea tip accesând link-ul de mai jos, cu datele de identificare necesare întocmirii facturii proforme.

Completează cererea tip

Răspunsul va fi comunicat după identificarea în cont a taxei.

NU UITAȚI, înainte de a ne adresa orice solicitare, vă rugăm să aveți în vedere faptul că:

  • Persoanele care au suferit daune datorate seismelor produse și care sunt acoperite de polița de asigurare obligatorie, sunt îndrumate să se adreseze PAID ().
  • Persoanele care au suferit daune datorate seismelor produse și care sunt acoperite de polița de asigurare facultativă, au nevoie de documentul eliberat de INCDFP, numai în cazul în care compania solicitã.


INFP


Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului

  • INCDFP
  • EPOS-RO